Csökkentsd céges költségeid
5 lépésben az IneProve segítségével!

(3 perc olvasási idő)

Csökkentsd céges költségeid
5 lépésben az IneProve segítségével!

A legmagasabb igényeket is maximálisan kielégítő IneProve megalapozza céged számára a korszerű munkaerő menedzsmentet, ezáltal növeli a hatékonyságot, és több ponton segít csökkenteni a céges kiadásokat. Egy cég költségei számos tényezőtől függenek. Vannak megkerülhetetlen és átszabhatatlan költségvetési tényezők, melyek csökkentése gyakorlatilag lehetetlen. Ám biztosan akad több olyan tétel is a kiadáslistán, amely jelentős mértékben csökkenhet, amennyiben pontos, ugyanakkor átlátható adatok birtokában a befolyásoló tényezőkkel összefüggésben vizsgálható. Az IneProve GPS alapú adatokkal, ezek sokrétű analitikájával minden fontos információt begyűjt és vizsgál, ami szükséges a céges költségek hatékony csökkentéséhez. Munkaerő menedzsment szoftverünk a valós idejű és az eltárolt adatok kiértékelésének eredményeit különböző látványos, könnyen értelmezhető módon, grafikonok, vizuális eszközök segítségével tárja eléd, miközben természetesen az egyes adatok elérésére is módod van. Átlátható és megbízható tények, könnyebb és magabiztosabb döntések, mérhető eredmények származnak az automatikus, rugalmas és optimalizálást segítő eszköz használatából.


Az IneProve így segít a költségek csökkentésében

Az 5 lépés, melyek eredményeként az IneProve lehetővé teszi a céges kiadások csökkentését, ezáltal a költségvetés optimalizálását, lényegében egymásból következő előnyök.

1. Az IneProve valós idejű, precíz és megbízható GPS alapú információkkal pontos képet nyújt a munkaerő napi mozgásáról és feladatvégzéséről. A kapott kimutatások egyértelműen jelzik, mely pontokon van lehetőséged, és mely pontokon van szükséged változtatásokra. 

2. Mivel az IneProve egyik alappillére a digitalizálás, ezért az adatgyűjtés és a kiértékelés jelentős időnyereséget hoz magával, ezáltal munkaerő szabadul fel, melyet becsatornázhatsz a soron következő feladatok elvégzéséhez. Ráadásul a jó munkaerő menedzsment a papírmunka unalmas és fárasztó terheinek nagy részét is leveszi a munkatársak válláról. A gördülékenyebb folyamatoknak köszönhetően valószínűleg maguk is szívesebben aknázzák ki a munkaidejük adta kereteket feladataik hatékonyabb elvégzése érdekében.

3. A GPS alapú adatgyűjtésnek köszönhetően az IneProve lehetővé teszi a pontos munkaidő elszámolást, mely számodra azt jelenti, hogy kevesebb üres óráért fogsz fizetni. Eddig lehetséges, hogy kifizetted azt, amit nem kaptál meg, mert nem tudtál róla. Munkaerő menedzsment szoftverünk azonban informál az üresjáratokról, így lehetőséged nyílik dönteni, hogy az adatok ismeretében miként javítod céged mérlegét.

4. A mozgások átláthatóságának köszönhetően, a papírmunka okozta többletfeladatok kiküszöbölése után a megfelelő dinamika kiépítésével nő a termelékenység. Konkrétabban fogalmazva, több feladat elvégzésére kerül sor egy munkanap alatt. A gyorsabban végrehajtott feladatok, a rövidebb határidők, a több vállalható munka, és a nagyobb ügyfélelégedettség révén lényegében többet kapsz a pénzedért. Hatékony munkaerő menedzsment nélkül fáradtságos és sok hibalehetőséget rejtő feladat plusz költségek nélkül termelékenyebbnek lenni.

5. A fentiekből következően, az általunk fejlesztett IneProve segít optimalizálni a céges utazások mértékét és számát, ami kevesebb elszámolt km-t eredményez. Minél nagyobb a cég, minél több a dolgozó és az ő utazásukra fordított idő, annál jelentősebb kiadáscsökkenést észlelhetsz, ha valós idejű és pontos GPS adatok segítik megállapítani, melyek a szükséges utazási kiadások és hol optimalizálható a fuvarszervezés, az áruk, eszközök és emberek mozgatása. 

Cégedre szabjuk az IneProve kínálta előnyöket

Mivel a munkaerő menedzsment összetétele számos egyedi tényezőtől is függ, az IneProve speciálisan a Te cégedre szabott elemekkel is bővíthető. Minden cég más összetételű analitikát igényel, ezért amennyiben az alapverzió nem térne ki mindenre, amit vizsgálnod szükséges, dobozos rendszerünk, valamint profi fejlesztő csapatunk összeállítja számodra a szükséges kiegészítőket. Ennek eredményeként mindent vizsgálhatsz és bármit kiértékelhetsz, ami csak segítségedre lehet a munkaerő menedzsment, a kiadások és a működés optimalizálásához.


Ha gördülékenyebb feladatvégzésre, kevesebb üresjáratra és kevesebb céges kiadásra vágysz, növeld hatékonyságodat a korszerű és előremutató IneProve szoftverrel, melynek részletes, gyors és megbízható adatgyűjtése, analitikája és prezentációs megoldásai optimalizálják költségeidet és jelentős versenyelőnyt kínálnak.

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba

Szakértő kollégáink várják jelentkezésed, hogy egy ingyenes konzultáció keretei között felmérjék pontos üzleti igényeid.

© Copyright 2023 Inepex Zrt. Minden jog fenntartva.