GPS nyomkövetés - A hatékony munkaerő menedzsment alappillére

(2 perc olvasási idő)

GPS nyomkövetés – A hatékony munkaerő menedzsment és fejlesztés korszerű alappillére

A GPS nyomkövetés előnyei versenyelőnyt is jelentenek, bárhol, ahol szükséged lehet a munkaerő távolsági menedzselésére. Változtatni kellene, mert nehézkesek a munkafolyamatok? Nem kielégítő a munkaidő kihasználtsága? Hiába minden próbálkozás, nem jönnek a kívánt eredmények? Az eredményes váltáshoz elengedhetetlen, hogy részletes és tiszta képet kapjunk helyzetünkről. A GPS nyomkövetés útján szó szerint feltérképezhetjük működésünket. A GPS segítségével menedzselt terepi vagy íróasztal nélküli munkatársak munkájáról valós idejű, pontos adatokat szolgáltat a rendszer. Szoftverünk, amely ezen adatokat érthető, átlátható formában prezentálja, olyan lehetőségeket kínál, amelyek igazán hatékonyak a mindennapi munkafolyamatok részletes felmérésében és ezáltal alapot kínálnak az optimalizáláshoz.

Jobban szervezett, hatékonyabban felhasznált munkaidő, nagyobb ügyfélelégedettség, több ügyfél vállalásának lehetősége, több elintézett feladat „egy füst alatt” a lehető legoptimálisabb ráfordítással. Mindez akkor lehetséges, hogy ha valós idejű adatokkal dolgozunk és folyamatosan kapcsolatban vagyunk a terepi vagy íróasztal nélküli munkatársakkal, és persze, ha több összetevőt is vizsgálni és értékelni tudó, korszerű rendszer dolgozik a kezünk alá.

Rendszerünkben pontos, megbízható és valós idejű adatok biztosítják az átláthatóságot. A precízen mért értékek alapján jól körvonalazódnak a lehetőségek, melyek megvalósításához messzemenő támogatást kaphatsz GPS nyomkövetés alapú munkaerő menedzsment szoftverünkkel. Ha szeretnéd fellendíteni céged működését és szeretnéd jól kihasználni és kihasználtatni a munkára szánt időt veszteségektől mentesen, lépj a fejlődés útjára, zárkózz föl versenytársaid mellé, sőt, előzd meg őket!


GPS nyomkövetés és profi analitika érthetően

A GPS nyomkövetés segítségével összegyűjtött adatok az általunk fejlesztett szoftver esetén igazán sokrétűek és jelentős mennyiségűek. Ezek feldolgozása, kiértékelése a felhasználóktól nagyon sok időt igényelne, ezért döntöttünk úgy, hogy nagy hangsúlyt fektetünk fejlesztés során az adatvizualizációra. Így az elképesztő mennyiségű beérkezett adatot szoftverünk grafikus formában, bárki számára érthetően, átláthatóan, összefüggéseiben prezentálja, tehát az adatgyűjtéstől a kiértékelésig mindent elvégez. Ilyen támogatás mellett a munkaerő menedzselése egészen új szintre emelkedhet:

- Jobb munkaidő kihasználás
- Gyorsabb reagálás a valós idejű adatoknak köszönhetően
- Folyamatos kiértékelési lehetőség
- Pontos és átfogó térkép a mindennapos működésről
- Több szempontú kiértékelés
- Egyszerűbb szervezés
- Stabil alapokra helyezhető, gyors döntések

Mindezek után elmondható, hogy érdemes váltani. A szoftver bevezetése gyors, a betanulás egyszerű, a használat pedig kézenfekvő. A munkaerő menedzselése alapját képezheti a versenyben maradásnak, biztosítja az optimális működést és az adatok birtokában könnyedén hozhatók meg fontos döntések, irányba állítható a fejlődés. 

Villámgyors döntések tűpontos adatok alapján a GPS nyomkövetés segítségével

Az adatvezérelt működés alapja, hogy mindig a lehető legfrissebb és legpontosabb adatok álljanak rendelkezésre, ezek pedig feldolgozva, használatra kész állapotban kerüljenek elénk. A GPS nyomkövetés és erre épülő szoftverünk mindezt biztosítja bármely vállalkozás számára. Minden cég, minden vállalkozás másképp működik, a változékony emberi tényező és a piac folyamatos átalakulásai pedig rugalmasságot kívánnak meg a fejlődést támogató szoftverektől is. Az általunk kifejlesztett, GPS nyomkövetés alapú rendszer képes önállóan értékelni a változékony adatokat. Amennyiben az alap szoftver nem fedné le teljes mértékben az igényeidet, úgy mi egyedi modulokat fejlesztünk, pontosan a Te elvárásaidra szabva. Szakértő fejlesztő csapatunk a legkorszerűbb technológiák rajongóiból tevődik össze, így sikeresen tudjuk kiszolgálni a Te igényeidet is. Ha szeretnéd célravezetően menedzselni munkatársaidat és valós idejű, részletes adatokra támaszkodva eredményesebbé tenni a teljes működést, szavazz GPS nyomkövetés alapú szoftverünkre!

Minden kifinomult rendszer hatékony működésének alapja a feladathoz való alkalmazkodás. Ezért először részletesen felmérjük, mire van szükséged, majd kidolgozzuk azt a konfigurációt, ami neked a legjobb lesz. Ha a legjobbat szeretnéd kihozni lehetőségeidből, menedzseld a céges munkaerőt GPS nyomkövetés alapján! 

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba

Szakértő kollégáink várják jelentkezésed, hogy egy ingyenes konzultáció keretei között felmérjék pontos üzleti igényeid.

© Copyright 2023 Inepex Zrt. Minden jog fenntartva.