Mire tudod használni az IneProve nyomkövető szoftver megoldásait?

(3 perc olvasási idő)

Mire tudod használni az IneProve nyomkövető szoftver megoldásait?

Az IneProve egy olyan munkaerő menedzsment és GPS nyomkövető szoftver, amely összetett segítséget nyújt céged működéséhez. Egyénre szabott megoldásainak köszönhetően garantáltan versenyképes maradsz. Szoftverünk az adatgyűjtéstől a vizualizáción át egészen a nagyobb profit eléréséig a munkatársak támogatásának stabil alappillért jelenti.

Az IneProve nyomkövető szoftver korszerű, előremutató, egyszerűen használható, mégis rendkívül sokrétű és a cég saját igényeihez igazítható. Maradj versenyben, egyszerűsítsd a feladatokat, szabadítsd fel és koordináld jól az erőforrásokat, optimalizáld a működést, hogy nagyobb profitra tehess szert! Mindezt egyetlen nyomkövető szoftver segítségével, ami megváltoztatja a hatékonyságról alkotott fogalmaidat. Elmondjuk, pontosan mire tudod használni legújabb fejlesztésünket.


Klasszikus nehézségek nyomkövető szoftver nélkül

Nyomkövető szoftver nélkül nem juthatsz hozzá fontos adatokhoz, illetve a kapott adatok pontossága megkérdőjelezhető lesz. Az adatgyűjtés minősége jellemzően alacsony, a magasabb színvonal biztosítása pedig rengeteg erőforrást és megszaporodó papírmunkát jelent. Sok hibalehetőség, több költség, romló munkakedv. A papír alapú adminisztráció, a manuálisan digitalizálandó adatok miatti többletmunka rengeteg erőforrást visz el, miközben megsokszorozza a hibázás esélyét.

Az elszámolás és elszámoltatás kérdése szintén sarkalatos pont. A munkatársak közti egyenlőtlenségek, annak felmérése és ellenőrzése, hogy a tervezetthez képest mennyi munka készült, annak láthatóvá tétele, hogy hol az igazi húzóerő és hol terhelt a munka, homályban marad. Számos lényeges információ vész el, ha nem pontosan átláthatók a folyamatok.

Jó munkaerő menedzsment szoftver nélkül rendszeresen előfordul, hogy a váratlan helyzetekre késve, lassan, és nem elég jól reagál a rendszer. Ha pontos, releváns, ráadásul valós idejű adatok birtokában vagy, és ezek összefüggéseit könnyen értelmezhető vizuális módon kapod meg, adat vezérelt döntést hozva egyszerűen kihasználhatod a gyors reagálás kínálta lehetőségeket.


Ennyi mindenre használható az IneProve nyomkövető szoftver

Az IneProve korszerű nyomkövető szoftver valós idejű adatokkal dolgozik és világos kimutatásokkal tárja eléd a fontos összefüggéseket. Egyszerű és villámgyors kommunikációt biztosít, valamint jelzi a szokatlan eseményeket. Átláthatóvá, koordinálhatóvá teszi a teljes működést, így a fentebb felsorolt nehézségeken kívül rengeteg más gondot is elhárít. Nézzük, mire tudod használni az IneProve-t!

Adatgyűjtésre és elemzésre
A GPS alapú nyomkövető szoftver alapvetően adatot gyűjt és analitikát végez. Az egyedi, céges igényekre szabható elemzések megalapozzák a megfelelő tervezést és szervezést. Nézd valós időben, hogy merre járnak a területen dolgozó, íróasztal nélküli munkatársak! Figyeld, mi teljesül a tervezett feladatokból, és ha szükséges, szervezd át, koordináld valós időben a folyamatokat, hogy minden időben elkészüljön.

Digitalizálásra és vizualizációra
A kevesebb kézi adminisztráció, a munkaidő és menetlevelek pontos digitális vezetése, vagy akár a szolgálati lapok generálása is erőforrást szabadít fel. A pontos, részletes és digitálisan begyűjtött adatok látványos, könnyen értelmezhető módon, vizuálisan jelennek meg a térképen. Az adatokból útvonalak, címek, feladatok és üzleti tevékenységek generálhatók, és ezek egy teljes rendszerként, jól átláthatóan tárulnak elénk.

Átfogó ellenőrzésre
A nyomkövető szoftver pontos, real time adatokkal, elemzésekkel és ezek remek vizuális megjelenítésével lehetővé teszi, hogy monitorozd a munkahelyi és a terepi folyamatokat. Láthatod, hogy mit terveztél és mi készült el, hol tartanak a munkafolyamatok, merre járnak a kollégák és lényegében, hogy mi történik a cégnél. Mindezt valós időben, részletesen és könnyen értelmezhetően. Nincs több homályos folt, nincs elsikkadt információ, elégtelen támogatás, vagy akár elkent, elfelejtett ügyek.

Dolgozói és ügyfél elégedettség növelésére
A könnyebb, ám pontosabb adminisztráció, a gyorsabb és gördülékeny folyamatok megkönnyítik a dolgozók munkavégzését, így az ügyfelekre sokkal több energia jut. Ráadásul a gyorsaság és egyszerűség még egy csomag átvételekor vagy akár ügyfélszolgálat felkeresésekor, üzleti megbeszélés során is sokat számít az ügyfélnek. Az elégedett ügyfél megnyerhető és megtartható, az elégedett dolgozó pedig sok elégedett ügyfelet eredményez.

Optimalizációra és profitnövelésre
Az eddigiekből következik, hogy egy összetett lehetőségeket kínáló nyomkövető szoftver az adatgyűjtés, a digitalizálás, a vizualizáció, és az elemzések mentén olyan mértékben segíti a munkaerő menedzselését, amilyet eddig talán elképzelni sem tudtál. Összefüggéseikben értelmezett tények, releváns adatok alapján született döntésekkel jelentős kapacitás szabadítható fel, mely becsatornázható a lemaradt területekre vagy új projektekre. A vizuálisan eléd táruló, könnyen értelmezhető adatelemzési eredmények, a széleskörű analitika kínálta információk számos optimalizálható pontra mutatnak és minimálisra redukálják a rossz döntések kockázatát. A dinamikus működés, a felszabadított erőforrások, az üzleti utazásokra fordított költségek hatékony csökkentése és az eddiginél sokkal több feladat elvégzése végül profitot termel.

Az IneProve GPS alapú nyomkövető szoftver alapjaiban változtathatja meg céged működését, és olyan előnyökre tehetsz szert általa, amire eddig talán nem is gondoltál. Mivel az általunk fejlesztett nyomkövető szoftver bevezetése gyors és egyszerű, használata pedig a technikához alig értők számára is könnyű, igazán még csak meg sem kell dolgozni az említett előnyökért. Miért hagynád ki?

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba

Szakértő kollégáink várják jelentkezésed, hogy egy ingyenes konzultáció keretei között felmérjék pontos üzleti igényeid.

© Copyright 2023 Inepex Zrt. Minden jog fenntartva.