Tervezett és szervezett üzleti utazás, amivel profitot termelsz

(3 perc olvasási idő)

Szervezett és tervezett üzleti utazás,
amivel profitot termelsz

Egy-egy üzleti utazás pontos követhetősége nagyban segíti a pontos elszámolást és a jobb szervezést, tehát hatékonyan csökkenti a járulékos költségeket. A GPS nyomkövetés alapú munkaerő menedzsment szoftver valós idejű, precíz adatokkal, változatos és hasznos kimutatásokkal dolgozva megalapozza az üzleti utazások optimális menetét.

A jól szervezett üzleti utazás értéke

Üzleti utazás az, amire a munka, az üzlet miatt van szükség. Repülővel vagy céges autóval, személyesen, vagy megbízott útján, több partnerrel vagy több napon át, egy üzleti út szinte mindig jelentős időt és jelentős összeget emészt fel, miközben nagyon sok múlhat rajta. Szervezési hiányosságok esetén az üzleti utak több időbe és több pénzbe kerülnek, mint amennyi feltétlenül szükséges lenne, késés, félreértés esetén pedig teljesen feleslegessé is válhatnak. A kiadások csökkentik a hasznot, az elpazarolt idő pedig kevesebb elvégzett munkát eredményez. Ahhoz, hogy az üzleti utazás igazán eredményes legyen, szükséges, hogy minél pontosabb információkkal rendelkezzünk. A GPS alapú nyomkövetés lehetővé teszi, hogy egészen precíz képet kapjunk az aktuális üzleti utakról és az elvégzett munkáról. Az információkat különböző elemzések segítségével értékelő szoftverünk olyan hasznos adatokat kínál, amelyekre felépíthető egy sokkal jobban működő és igazán optimális üzleti utazás menedzsment.


Rövidebb, gyorsabb, biztosabb út a partnerekhez

Bár egy komoly üzleti utazás számos részlete nem kalkulálható előre, sok vonatkozása mégis előre elemezhető, és optimalizálható. Mely munkatársakat és mely munkafolyamatokat érinti? Mennyi időt és milyen költségeket igényel? A ráfordított erőforrások milyen arányban állnak a várható nyereséggel? Összevonható-e más üzleti utakkal, egyéb fontos partnerekkel? Az IneProve cégedre optimalizált munkaerő menedzsment szoftvere segít, hogy a lehető legpontosabb válaszok birtokában dönthess.

Nem csak a klasszikus üzleti utazás, de a támogatott munkába járás, az áruszállítás, a telephelyek közti mozgás is lehet szervezettebb, gördülékenyebb, valamint jobban elszámoltatható. Az A és B pont közötti távolság, még ha a térképen látható is, a gyakorlatban többnyire kikerül az ellenőrzés alól, sőt, minél nagyobb, annál hajlamosabb átláthatatlanná válni. Több idő, több változó, több hibalehetőség kevesebb kontroll mellett - az üzleti utazás elkerülhetetlen velejárói. Az IneProve segítségével azonban minimalizálhatod a hibák és tévedések számát, valamint visszaszerezheted az ellenőrzést vállalkozásod üzleti útjai felett.

Jobban megtervezett üzleti utazás, több elérhető ügyfél

Szervezési nehézségek, elszálló költségek és információhiány miatt végül kevesebb hasznos találkozás, kisebb számú ügyfél meglátogatása, kevesebb feladat elvégzése fér bele a munkaidőbe. Azonban egy jó munkaerő menedzsment szoftver, amely real time adatokkal és precíz elemzésekkel segíti a szervezést, rámutathat a problémákra, segíthet megoldásukban, és hatékonyabbá teheti a munkád.

A GPS nyomkövetés kínálta valós idejű adatok, a központ és a munkatársak közötti folyamatos kapcsolat olyan speciális esetekben is kifizetődő tényező, amikor rugalmasan, de azonnal kell reagálni a hirtelen megváltozott helyzetekre. Az üzleti utazás pedig, minél nagyobb léptékű, annál nagyobb valószínűséggel tartogat ilyen meglepetéseket. Egy váratlan ügyfél, egy új lehetőség, elintézendő feladatok, nem várt nehézségek? Gyors információáramlással és gyors adatfeldolgozással, valamint jó munkaerő menedzsmenttel ezek könnyedén áthidalható események. A feladat rögtön kiosztható, a válasz azonnali, így stabil, gördülékeny és dinamikusan alakítható munkafolyamatok révén végeredményben több profitot termelünk.


Ha az üzleti utazás jól szervezett, akkor nincsenek felesleges kilométerek, szükségtelen költségek és elpazarolt órák. Más szóval a mérsékeltebb költségek és jobb időbeosztás mellett a hatékonyságot is növelheted. Az IneProve menedzsment szoftver garantálja, hogy beosztottjaid üzleti útjai valóban az üzlet sikerét szolgálják.

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba

Szakértő kollégáink várják jelentkezésed, hogy egy ingyenes konzultáció keretei között felmérjék pontos üzleti igényeid.

© Copyright 2023 Inepex Zrt. Minden jog fenntartva.